Finalistit on valittu, tervetuloa valitsemaan voittajaa messuille! Messuosastollamme salissa on esittely finalisteista, äänestä omaa suosikkiasi.

Oletko sinä etsimämme 15-18 -vuotias tyttö tai poika, jolle metsästys on intohimo?

Emme välttämättä etsi karhunkaatajaa tai leijonanmetsästäjää, vaan haluamme kuulla 1-2 minuutin mittaisella videolla tai kirjallisella hakemuksella, miksi juuri sinä tarvitset ja ansaitset huikeat yli 3000 euron arvoiset palkinnot metsästysharrastuksesi tueksi!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20. heinäkuuta.


Lisätiedot, kilpailun säännöt ja ohjeet ilmoittautumiseen:

Pirkanmaan Erämessut järjestää kilpailun, jossa etsitään vuoden 2018 nuorta metsästäjää

Kilpailuun ilmoittautuneista järjestäjien raati valitsee 3 finalistia. Finalistien osallistumisvideoita näytetään messuilla 3.-5. elokuuta ja messuyleisö äänestää voittajan. Äänestys päättyy sunnuntaina 5.8. klo 13:00. Voittaja julkistetaan ja palkitaan messuilla sunnuntaina 5.8. klo 15:00. Finalistien tulee olla messupaikalla sunnuntaina ja käytettävissä esimerkiksi mahdollisiin haastatteluihin.

Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua viimeistään valintapäivänä 5.8. 2018 15 vuotta täyttävät ja ennen valintapäivää alle 19-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla on metsästyskortti ja aseen hallussapitolupa/hankkimislupa tai alle 18-vuotiailla rinnakkaislupa huoltajan suostumuksella sekä metsästysseuran jäsenyys. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus myös kilpailuun osallistumiseen ja palkintojen vastaanottamiseen. Finalistien on heti valintansa jälkeen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä ja ikänsä. Mikäli finaaliin valittu ei täytä kilpailun ehtoja ja sääntöjä, hänen tilalleen valitaan toinen kilpailija.

Kilpailuun ilmoittautuminen

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä 1-2 minuutin mittainen video tai kirjallinen hakemus sähköpostitse, jossa osallistuja kertoo lyhyesti harrastuksestaan ja perustelee, miksi juuri hän olisi oikea henkilö voittajaksi. Hakemus ja kilpailijan yhteystiedot sekä alle 18-vuotiailla myös huoltajan yhteystiedot lähetään sähköpostitse osoitteeseen kilpailu@pirkanmaaneramessut.fi viimeistään 20. heinäkuuta 2018.

Kilpailun palkinnot ja palkintojen lahjoittajat

- Optima B12 haulikko (Kesport Kinnunen)
- Mäyräkoira (Komukorven Kennel)
- Kardog vaatetus koiralle (Kardog)
- Ultracom Koira-GPS + Pro-lisenssi (JPK-Työt)

Palkintojen yhteisarvo on noin 3000 euroa.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa palkintojen mahdollisista veroseuraamuksista tai muista palkinnoista tai kilpailusta aiheutuvista kuluista.

Kilpailuun osallistumalla kilpailija antaa suostumuksensa messujen järjestäjälle julkaista kilpailijan nimen ja
käyttää video- ja kuvamateriaalia markkinoinnissaan. Kilpailijoiden yhteystietoja ei luovuteta kolmansille
osapuolille eikä niitä käytetä muuhun kuin kilpailun hallintaan.